supermorella :
Pos.  Team Manager Mn. Pts.
Last Updated: 20/10/2009 14:07:50
http://formulamanager.elmundodeportivo.es/
748  Neal GP Miguel Agost Panadero 662 3053
2369  SLUMDOG KARTHIKEYAN david gil 253 2913
2412  Tabacalera F1 team sergio garcia 558 2910
4036  Morella F1 Team Marc Bellvis 186 2780
5897  Wade GP Didac Bordas 246 2397

lunes, 10 de marzo de 2008

Regles Copa Supermanager

Hola! Hola! Bona vesprada, açí comence la 1ª Edició de la Copa del Supermanager Morellà.

16 managers, 16 equips, 11 millons, 11 jugadors, 3 canvis per jornada i 10 jornades per davant.

Que la sort vos acompanye!!!

Ara explicaré com funcionarà La Copa.

Els equips seran creats a la lliga pública, ja que així el presupost serà de 11 millons. Cada uno en el seu conte crearà el equip.

Primer de tot, aquest cap de setmana, a Xofer o al Bis, procedirem a fer el sorteig. (No es farà aquest sorteig, fins que siguem com a mínim 4 o 5 participants.) El sorteig serà totalment aleatori, sense caps de serie ni res per l’estil. La copa la començarem la Jornada 24 (8/3/2007).

Segon, el quadre del sorteig quedarà definit desde el principi, es a dir, que ja podrem saber quins podrien ser els nostres hipotètics rivals en cas de classificar-nos.

Tercer, tots els enfrontaments seran al millor de 3 jornades, el que guanye 2 se clasifique. La Final serà a un únic partit. En cas de que en alguna ronda anterior, tots els managers es classifiquen en 2 jornades únicament, la Final també serie al millor de 3. De moment la Final serà a partit únic. Al mateix temps que se jugarà la Final, se farà la disputa del 3er contra el 4t.

Quart, si algun equip se classifique en sols 2 jornades, la jornada que no s’enfronte a ningú també podrà fer canvis. Encara que els punts que faigue no comptabilitzaran, ja que no s’està enfrontant a ningú.

Quint, crearé un compte de correu, supermorella@hotmail.com, on heu d’enviar els vostres equips abans de les 12 del Dissabte 8 de Març. Per tal de garantir la igualtat, el jugador que s’enfronte a mi, haurà d’enviar el equip al correu de un altre participant, que ja decidirem un cop fet el sorteig. Un cop començada la competició, tots els canvis hauran de ser enviats abans dels dissabtes a les 12 del migdia. Els equips que no haiguen fet els canvis abans dels dissabtes a les 12, es quedaran amb el equip amb el que va competí la jornada anterior.

Ho fem d’aquesta manera, perquè per tal de fer el recompte, crearem un compte de supermanager, on posarem tots els equips dels managers, i necessitem un plaç mínim per poder introduir tots els equips. D’aquesta manera ens assegurem de que ningú faigue malament els canvis, i ens ahorrem calcular manualment les puntuacions i les pujades i baixades de preus.

I ara una de les coses mes interessants, el premi. Cada participant vam dir que pagaria un cubata, com que últimament els cubates s’han apujat a Morella i el preu de vida també, hem fixat la inscripció en 5€. Amb aquests 5€ i tenint en compte que som 16 persones tenim un pot total acumulat de 80€. Aquest pot es repartirà de la següent forma: 2€ per als vuit que passen a cuartos, 3€ mes per als quatre que arriben a semifinals (on Espanya no arriba mai, jeje). Açò sume un total de 16+12=28€. Queden 52€, que es repartiran de la següent forma, 7€ per al que quede 3er, 15€ per al finalista i 30€ per al campió.

Si teniu algun dubte poseuse en contacte en mi.

Que vaigue bé.

Porque la vida puede ser maravillosa, ara un poc menos

Esperando Contenido Widget ...