supermorella :
Pos.  Team Manager Mn. Pts.
Last Updated: 20/10/2009 14:07:50
http://formulamanager.elmundodeportivo.es/
748  Neal GP Miguel Agost Panadero 662 3053
2369  SLUMDOG KARTHIKEYAN david gil 253 2913
2412  Tabacalera F1 team sergio garcia 558 2910
4036  Morella F1 Team Marc Bellvis 186 2780
5897  Wade GP Didac Bordas 246 2397

jueves, 29 de noviembre de 2007

DKV Joventut - Polaris World Murcia By Tosca

Partit fàcil per al DKV, que segueix amb una ratxa impressionant (8-1) amb 2 jugadors que destaquen setmana rere setmana (Ricky y Rudy) contra el 11º classificat un Polaris World Murcia (4-5) un equip que compta amb una de les sorpreses d'aquest any, un dels millors pivots nacionals, Juan José Triguero que amb 9.6 punts per partit i 8.2 rebots per partit, manté una mitja de 17 de valoració.

Bases:
Jornada a jornada el DKV es superior en aquesta faceta del joc. Ricky (el MVP nacional de la jornada pasada) amb l'ajuda de Demond Mallet fan a un DKV imparable encara que esta setmana crec que Ricky fara un partit amb una baixa valoració i Mike Miller ho celebrarà xD. En el Polaris Trobem a Anton Gavel y Chris Thomas (que farà un bon partit (+10 valoració) encara que són jugadors que les últimes jornades estan algo desapareguts.

Alers:
Aquesta setmana destacarà un aler en aquest partit (segons el meu pareixer) un aler Americà que ultimament està fent valoracions baixes pero que aquesta setmana durà el pes del seu equip. Jimmie Hunter un jugador que juga una mitja de 29 minuts amb 11.6 punts per partit i que costa 729.556 de broker. Per part del DKV, Rudy que crec que apenes baixarà de broker i que ho farà prou bé i a un Barton que com vam vore a l'últim partit que quan Aito Reneses el posa de 4 es un tio imparable.

Pivots:
Que podem dir de Moiso...!! Trobem a Sonseca que aquesta serà la última setmana per a tindre en el equip que crec que farà el mínim per a pujar de broker i que puguem canviarlo. Per altra banda disfrutarem dels primers minuts d'un expresidiari, Lonny Baxter i del cosí de Nowitzki que estarà prou acertat.
En el Polaris estan Jared Reinard i Fajardo que no disposen de massa minuts i comparat amb l'any passat estan algo fluixos, això por ser culpa de la titularitat de Juanjo Triguero que siposa de 27 minuts per partit i es una pesa clau per al seu equip, encara que esta jornada no crec que pase de 15 de valoració i suposarà una baixada importat de broker.

En general el partit serà del DKV encara que homes importants en el SM baixaran de broker i fotran a molta gent. En el Polas esta la meua aposta personal del partit, Jimmie Hunter.

No hay comentarios:

Porque la vida puede ser maravillosa, ara un poc menos

Esperando Contenido Widget ...